Min bingo

MinBingo är ett nytt och spännande alternativ till alla bingosajter. Det som gör Min Bingo unikt är att de skänker en del av sin vinst till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Samtidigt som du spelar bingo och har kul kan du alltså påverka, hjälpa till och göra en insats för behövande barn och ungdomar. Alla vinster är skattefria. Sidan är på svenska och man spelar i svenska kronor. Bingobrickor finns från låga 1 öre styck och jackpoterna startar vid 500 kronor och uppåt. Varje månad anordnas kampanjer där man kan vinna annat än pengar, exempelvis resor, biljetter till evenemang och liknande. Som spelare får man lojalitetspoäng som man kan byta mot produkter eller skänka till välgörande ändamål.

Bingovarianter

På MinBingo spelas skandinavisk bingo med 75 nummer. Det finns både klassisk bingo och variantbingo att välja bland. Förutom bingo finns klassiska casinospel, men också enarmade banditer, skraplotter, video poker, keno och chattspel.

Bingobonus

Vid registrering får man 50 kronor att spela bingo gratis för hos Min Bingo. När man gör den första insättningen får man 100 procent i bonus, upp till 1250 kronor.