Maria Bingo

Maria Bingo är en riktigt bra bingosajt, speciellt för dig som är nybörjare. Allt är väldigt tydligt och det är inte särskilt svårt att förstå hur man spelar. Dessutom har de en väldigt bra Bingoskola för dig som inte riktigt vet hur spelet fungerar. Det här är ett av Europas största Bingonätverk på Internet, och det är inte svårt att förstå varför. Sidan har en ren och snygg design som tilltalar de flesta. Dock är Maria Bingos största målgrupp kvinnor i medelåldern. Förutom bingo så erbjuder de många andra lättanvända spelprodukter på sin hemsida, bland annat kasinospel och skraplotter.

Kundsupport

Deras kundsupport är öppen dygnet runt och alla dina frågor besvaras på ditt eget språk och alla ärenden skall besvaras inom 48 timmar. Eftersom Maria Bingo har sin bas på Malta är alla vinster du erhåller helt skattefria. Du kan även alltid vara säker när du utför pengatransaktioner på sajten eftersom de erbjuder ett säkert betalningssystem och flera olika betalningslösningar.

Utseende

När man spelar på Maria Bingo upptäcker man snabbt att sidan är otroligt lättnavigerad och har en genomgående ren och snygg design. Du kan enkelt se vad det är för jackpot på de olika spelen, hur många spelare som anslutit sig och så vidare. Du kan dessutom alltid chatta när du spelar och Maria Bingo har flera bra ”chattmoderatorer” som hjälper dig om något krånglar eller bara håller igång chatten och ser till att den är trevlig.

Bingovarianter

Maria Bingo erbjuder 75- och 90-bollarsbingo. Det går att vinna ofta och lite eller mer sällan och lite mer. De spelar ut ca 600 vinster i timmen vilket ger alla spelare goda vinstchanser. Dessutom får du automatiskt en egen blogg när du startar konto hos Maria Bingo, du kan också samla och lägga upp bilder på din egen medlemssida.