MamaMia Bingo

Att bingo ska vara ett socialt spel är något som MamaMia bingo tagit till sitt hjärta. Och det gäller inte i första hand chattkanalerna. Nej, det är i stället att MamaMia bingo varje år arrangerar en charterresa för sina spelare, till Gran Canaria. Att på detta sätt kunna träffa sina medspelare är något i det närmaste unikt i svensk bingo. Och inte blir det sämre av att det under resorna arrangeras en stor mängd olika spel som resedeltagarna kan delta i, så på så sätt ligger MamaMia bingo definitivt i framkanten, och övriga svenska bingorum har mycket att lära av dem.

Chattvärdar

Men att erbjuda en trevlig resa är ju inte allt ett bingorum kan göra, och MamaMia bingo har definitivt mer att erbjuda. Att Arne Weise är en av chattvärdarna är bara en av dessa. MamaMia Bingo satsar även i övrigt mycket på att ha kändisar som chattvärdar, och då trevliga kändisar och inga divor.

Bingobonusar

För den som är intresserad av mer ekonomiska fördelar, så erbjuder MamaMia Bingo 50 kronor i registreringsbonus utan några krav på dig som spelare, och så även på det en 100 % matchningsbonus upp till 200 kronor på din första insättning. Dessutom har man som spelare chans att vinna en mängd olika jackpottar när man spelar hos MamaMia.

Att MamaMia Bingo har en bra och trevlig chatt är kanske uppenbart, men det är värt att betona igen; för den som tycker att bingo ska vara ett socialt spel så är MamaMia Bingo ett självklart val. Inte bara för de trevliga chattvärdarna, utan också för de många olika chattspelen som pågår hela tiden.

Sist men inte minst bör också nämnas att MamaMia Bingo erbjuder en stor mängd olika bingospel; alla de vanliga 75- och 90-bollarsspelenen, variantbingo, mönsterbingo och så vidare. Allt vad en bingospelare kan önska sig.