Hembingo

Hembingo är en av de nyare bingosajterna som erbjuder bingo på svenska. De har inte bara bingo utan också chatt och casino. Tanken bakom Hem Bingo är att det ska vara roligt och enkelt att spela bingo. De har därför en enkel, användarvänlig sida. De erbjuder också underhållande och roliga spel, överraskningar och erbjudanden. Ibland har de kampanjer med möjligheter att vinna lite större summor eller varor och resor. Mellan 9 och 24 har de chattvärdar som man kan ställa frågor till och som också drar igång chattspel av olika slag emellanåt.

Bingospel

På HemBingo kan man spela olika typer av bingospel. Det är både mönsterbingo, variantbingo och klassisk bingo som erbjuds, men också unika och spännande bingovarianter som Friraddan och Härs&Tvärs.

Bingobonus

Nya spelare erbjuds en välkomstbonus på 50 kronor att använda för att spela gratis på Hem Bingo. Det är en bra möjlighet att lära känna sidan utan att själv behöva sätta in några pengar. När man har bekantat sig med sidan och vill göra sin första insättning får man en insättningsbonus, då dubblar Hembingo första insättningen upp till 1999 kronor.