Happy Bingo

Happy Bingo erbjuder många slags bingospel och andra spel på sin sajt. Det finns alltid olika kampanjer, jackpots, erbjudanden och spännande priser i potten. De har något som de kallar för Happy Jackpot som alltid börjar på 25 000 kronor. De erbjuder också lojalitetspoäng. Varje gång man spelar bingo får man ett antal poäng och dessa kan man sedan utnyttja för att få bingobonus. För sina storspelare erbjuder de ett VIP-program med VIP-tävlingar, exklusiva bingorum och personlig support.

Bingospel

Som spelare på Happy Bingo kan man välja bland olika nivåer på bingobrickor och jackpots, så såväl nybörjare som erfarna spelare kan hitta något som passar dem. Det finns inte bara bingospel utan man kan även spela casinospel som roulette, blackjack och på slotmaskiner. Det finns gott om tävlingar där man kan vinna andra priser än bara kontantpriser, exempelvis kan man vinna en make-over.

Bingobonus

HappyBingo erbjuder förstås också bonus för såväl nya som befintliga spelare. För nya spelare har de en välkomstbonus på 30 kronor som låter spelarna prova sajten och spela bingo gratis. När man gör sin första insättning ger de 100 procents bonus upp till 1350 kronor.