Expekt

Expekt Expekt Bingo är en av de största aktörerna på marknaden. Förutom bingo erbjuder de också odds, betting, poker och chatt på sin sida. De har spelare i alla åldrar och deras sida är väldigt enkel och användarvänlig. Något som är unikt för Expekt är deras temarum. De har nämligen exempelvis ett Valentines room, ett Christmas room, ett Free room och så vidare. I dessa temarum erbjuds extra pengar i prispotten, tröstpriser, gratis spel och mycket mer. Det finns tillgång till en svensk support dagligen mellan 10.00 och 22.00. Övriga tider erbjuds hjälp på engelska över email dygnet runt. Expekt Bingo finns på drygt 20 olika språk och däribland svenska. Vinsterna är skattefria för svenska medborgare.
 
Bingovarianter
På Expekt Bingo kan man spela de vanligaste varianterna av bingospel. Det finns klassisk bingo och mönsterbingo och både en 75-bollars bingohall och en 90-bollars bingohall. Expekt erbjuder också mängder av roliga sidospel och chattspel.
 
Bingobonus
Som ny spelare hos Expekt Bingo får man en välkomstbonus på 80 kronor. När man gör sin första insättning får man en insättningsbonus på 100 procent och om man sätter in mer än 100 kronor får man dessutom en valfri tidningsprenumeration.