Caliber Bingo

Caliber Bingo är en av de allra första bingosajterna på nätet. De har funnits sedan 2006 och har nu jobbat upp en trygg och användarvänlig bingosida för såväl nybörjare som erfarna bingospelare. De har ofta olika kampanjer och erbjudanden och de erbjuder dessutom ofta extraspel i chatten som Sju rätt, Sänka Skepp eller Kassaskåpet. Bingosidan finns på olika språk, däribland svenska och då spelar man med svenska kronor.

Bingovarianter

Det finns dels klassisk bingo och dels variantbingo. Medan spelet pågår med automatisk kryssning av numren så kan du spela på skraplotter, Keno, videopoker eller spelautomater. Chattvärdarna startar också upp roliga extraspel direkt i chatten, som du kan spela under tiden du spelar bingon, eller mellan bingoomgångarna. Det finns flera olika spel, som Hemliga Lådan, Fullträff och Black Jack Bingo.

Bingobonus

Nya spelare får en välkomstbonus på 50 kronor. När man sedan gör sin första insättning så får man en bonus på 100 procent, ända upp till 1250 kronor. Sajten har ofta kampanjer, det finns olika erbjudanden och bonusar varje dag och sedan körs olika större kampanjer både veckovis och månadsvis.