Bingon

Bingon är en nykomling när det gäller bingosidor här i Sverige. De har en snygg och genomarbetad sida som är lätt att hitta på. När man spelar får man lojalitetspoäng som man sedan kan använda för att exempelvis spela bingo för. Självklart finns en chatt där man kan lära känna andra spelare och där det anordnas chattävlingar då och då. Det finns också ett forum och alla spelare får varsin personlig sida.

Bingovarianter

Bingon erbjuder både 75 bollars och 90 bollars bingo. Det finns såväl klassisk bingo, som variantbingo och mönsterbingo. Förutom bingospelen finns det roliga slotmaskiner och andra sidospel. Det finns också casinospel, som poker, videopoker, baccarat, blackjack och roulette. De erbjuder progressiva jackpots både när det gäller bingospelen och när det gäller slotmaskinerna.

Bingobonus

Bingon.com ger generös bonus i och med att de är så pass nystartade på den svenska marknaden. Som välkomstbonus ger de 50 kronor att spela bingo gratis för, det räcker att bara registrera sig på sidan. När man gör sin första insättning ger de hela 200 procents bonus, vilket innebär att om man sätter in 300 kronor så får man hela 900 kronor att spela för!