BestBingo

BestBingo har skapat en personlig bingohall som främst vänder sig till kvinnor. Deras layout går i rosa och förutom vanliga kontantvinster kan man vinna specialpriser som en makeover eller manikyr. BestBingo har satsat mycket på att hemsidan ska vara användarvänlig och att på att sidan ska ge ett personligt intryck. Det finns bland annat ett forum där man kan läsa intervjuer med vinnare och det finns en chatt där man kan lära känna de andra spelarna. De vill att det ska vara billigt att spela och därför kan man köpa bingobrickor från en krona och uppåt.

Bingovarianter

BestBingo erbjuder 75 bollars klassisk bingo och variantbingo. Förutom bingo kan man spela på spelautomater eller spela andra spel som Keno och skraplotter. Dessa spel går också att spela samtidigt som bingospelet pågår.

Bingobonus

BestBingo har ett bra bonussystem med både en generös välkomstbonus och insättningsbonus. Dessutom får alla nya kunder också en liten gåva hemskickad. Det kan vara allt från en biobiljett till cd-skivor. De kör också olika kampanjer både veckovis och månadsvis och dessutom finns möjligheten att vinna olika slags jackpots. Under bingospelets gång erbjuds även chattspel och sidospel, som blixtbingo eller 10-öres bingo.